Колеги,възможно ли е всички тоци в колата да се бъгнат едновременно.Вчера както си карах си подминах една патрулка и при първото примигване за сигнализация на отсрещната кола ics са взе да премигва и спря да хваща радио,по таблото светнаха някои лампички,които сами си изгаснаха,колата прехълца 2-3 пъти и осветлението на таблото ту се усилваше,ту намаляше почти до изгасяне.След като се прибрах,откачих акумулатора-пак го закачих,повторих процедурата с примигването и нямаше и помен от споменатите проблеми.
Известие
Collapse
No announcement yet.
Луда работа
Collapse
X
-
Първоначално публикувано от Алфист11 Покажи съобщениеКолеги,възможно ли е всички тоци в колата да се бъгнат едновременно.Вчера както си карах си подминах една патрулка и при първото примигване за сигнализация на отсрещната кола ics са взе да премигва и спря да хваща радио,по таблото светнаха някои лампички,които сами си изгаснаха,колата прехълца 2-3 пъти и осветлението на таблото ту се усилваше,ту намаляше почти до изгасяне.След като се прибрах,откачих акумулатора-пак го закачих,повторих процедурата с примигването и нямаше и помен от споменатите проблеми.Alfa Romeo 146 1.6 TS '97
Alfa Romeo 166 2.0 TS '02
Alfa Romeo GT 1.9 JTD '05
sigpic
-
Първоначално публикувано от Алфист11 Покажи съобщениеЯвно може да се получат от много неща тези проблеми.Мисля да покарам още малко и ако пак се получи нещо такова да ходя директно в сервиз,че аз от тоци грам не разбирам.Колко струва това реле и намира ли се ново ?Alfa Romeo 146 1.6 TS '97
Alfa Romeo 166 2.0 TS '02
Alfa Romeo GT 1.9 JTD '05
sigpic
Comment
-
Прилича на няколко неща:
- отиващи си четки на алтернатора;
- лоша маса;
- лоша връзка на някое релес куплунга в който е забито.
Ако не си правил алтернатор, не е лошо да го заведеш на доктор, ако и да са ти добре четките - може да се почисти и да ти кажат накъде са, все някой хубав ден ще свършатAR 166 2,4 jtdm
NT II 2,7 tdi
Peugeot 206 1,1
AR 155 1,6 ex, AR 145 1,9 jtd ex, MB 124 CE ex
Comment
-
Първоначално публикувано от Алфист11 Покажи съобщение...колата прехълца 2-3 пъти...
Comment
-
Колега, щом колата ти е прехлъцнала, вероятно е изгаснала - например при натиснат съеденител ми се е случвало с рязко спиране да угасва... И ако си пуснал съеденителя е прехълцала и е запалила... Лампичките са угаснали...
Разбира се това е само вариант...sigpic166 TS 2.0 1999 ГИ
Comment
-
Ами в случая на мен ми е изгаснала с примигването на фаровете ? Може би е било нещо моментно.След като откачих и отново закачих клемите на акумулатора си я карам всеки ден и няма проблеми......няма и бушони изгорели,защото всичко си работи.......Last edited by Алфист11; d.m.y г., 10:33.
Comment
-
Първоначално публикувано от Алфист11 Покажи съобщениеАми в случая на мен ми е изгаснала с примигването на фаровете ? Може би е било нещо моментно.След като откачих и отново закачих клемите на акумулатора си я карам всеки ден и няма проблеми......няма и бушони изгорели,защото всичко си работи.......
Comment
Comment